SISTEM DE MONITORIZARE IN TRAFIC hermesTRX

Sitem de monitorizare in trafic a statiilor Motorola TETRA cu modul GPS incorporat
Cod produs: hermesTRX

Aplicatia hermesTRX de urmarire in trafic a statiilor Motorola TETRA dotate cu GPS activat a fost omologat de catre STS in urma solicitarii MICRO WORLD si detine licenta de omologare care este disponibila pe site-ul STS.

hermesTRX este o aplicatie realizata de catre compania Hermes Microcom GmbH & Co. KG – partener de aplicatii autorizat de catre Motorola Solutions.

Sistemul permite monitorizarea profesională prin intermediul Google Earth ™ și OpenStreetMaps HermesTRX a activitatii utilizatorilor statiilor portabile si mobile Motorola TETRA cu modul GPS incorporat si activat si reprezinta un sistem de gestionare a flotelor în timp real, cu costuri reduse, folosind platformele de cartografiere Google Earth ™ sau Open Street Maps.

Sistemul este configurabil printr-un server web integrat pentru urmărirea și gestionarea vehiculelor si persoanelor prin intermediul GPS-ului incorporat in statiile de emisie receptie Motorola TETRA.

Suplimentar față de serviciul de localizare, sunt disponibile servicii de mesagerie text, facilități de e-mail și prelucrarea informațiilor de telemetrie.

HermesTRX se integreaza in sistemele Motorola TETRA.

 

+40 21 312 20 20​
+40 21 667 38 49

Sistemul hermesTRX este destinat monitorizarii statiilor radio Motorola TETRA dotate cu modul GPS activat.

Sistemul necesita instalarea unei statii mobile Motorola TETRA ca statie de baza pentru receptia semnalului GPS si interactiune la nivel de date cu statiile aflate in teren.

Accesarea si operarea sistemului de urmarire GPS se realizeaza cu ajutorul unui  calculator tip PC, de nivel mediu, avand sistem de operare Windows, browser Firefox Mozilla/Google Chrome si Java. Calculatorul poate fi dotat cu un  monitor LCD/LED uzual, de 22-24” sau cu un monitor tip TV cu diagonala mare, peste 100 cm. Pentru un volum mare de statii monitorizate se recomanda utilizarea a doi dispeceri, fiecare dotat cu calculator propriu, fiecare dispecer urmarind, de exemplu, jumatate din numarul statiilor (licenta pentru un dispecer suplimentar este optionala). Numarul dispecerilor poate fi de maximum 20.

Sistemul hardware si software, descrierea componentelor:

Consola HERMES TRX  reprezinta piesa de baza a sistemului. Aceasta este alcatuita dintr-o componenta hardware si una software. Impreuna formeaza baza sistemului de localizare si urmarire in timp real pentru maximum 20 / 50 / 100 / 200 de utilizatori.

Consola are urmatoarele caracteristici principale:

  • Poate utiliza hartile Google Earth sau OpenStreetMap, cu acces via internet (licenta pentru posibilitatea echipamentului de a utiliza harti online este  inclusa in pachetul standard)  sau optional,  in sistem offline cu harti instalate local (harta locala poate fi exclusiv OpenStreetMap). In cazul achizitiei optiunii offline, Beneficiarul descarca si proceseaza harta cu ajutorul utilitarului Maperitive (gratuit) pana la nivelul de zoom dorit, dupa care o introduce in echipament prin FTP. Actualizarea hartii offline se poate realiza de catre Beneficiar ori de cate ori se considera a fi necesar;
  • Este administrata, configurata si accesata printr-o interfata web-based. Implicit exista drepturi de acces pentru un administrator si un dispecer (administratorul si dispecerul nu pot opera simultan). Beneficiarul poate distribui fiecarui dispecer statiile radio Motorola TETRA monitorizate. Adaugarea unui dispecer simultan suplimentar este o facilitate optionala. Pentru a se realiza acest lucru se achizitioneaza o licenta pentru inca un dispecer. Optional, mai multi dispeceri pot accesa simultan sistemul de urmarire, local sau de la distanta, in functie de sistemele de securitate informatice utilizate, via intranet sau internet (maximum 20 de dispeceri).
  • Fiecare dispecer poate dispune de propriile drepturi de acces si localizare separata a anumitor statii in teren, in functie de setarile pe care Benecificarul le va realiza in sistem;
  • Este compatibila (si poate fi accesata) cu: Windows 7,  Vista, XP, OSX, ipad si Linux (toate sistemele de calcul necesita Java);
  • Include un sistem integrat web-based pentru mesaje text (two-way) cu statiile inregistrate in sistem;
  • Include posibilitatea de notificare prin e-mail in cazul urgentelor;
  • Are facilitate incorporata de inregistrare a traseului utilizatorilor in mod selectiv;
  • Poate prelua statusul statiilor radio urmarite si il poate afisa pe ecran (in cazul in care infrastructura utilizata permite acest fapt si este setata de catre administratorul acesteia);
  • Proiectat pentru utilizare 24/7;
  • Procesor Intel® Atom™ la 1,6GHz;
  • O interfata Ethernet RJ45;
  • Doua interfete seriale RS232;
  • Alimentare la 12V (alimentator 110/220V, inclus in oferta comerciala);
  • Sistem de montare optional Vesa, DIN-Rail si Wall Mount;
  • Dimensiuni (WxHxD):  192 x 62 x 210mm.
  • Cablu de conectare seriala pentru o statie radio Motorola TETRA;
  • Cablu ethernet cross-over 2m (optional, pentru situatia in care sistemul se conecteaza direct la un PC).
  • Consola Hermes;
  • Sursa de alimentare;
  • Cablu de retea cross-over;
  • Interfata USB pentru conectarea la statia Motorola TETRA portabila sau mobila;
  • Statie Motorola TETRA cu accesoriile afernte in functie de configuratie, dedicata sistemului de monitorizare.
hermesTRX Motorola TETRABrosura hermesTRX Motorola TETRAdownload
hemesTRX Motorola TETRA 1Brosura hermesTRX Motorola TETRA 1download
error: Content is protected !!

Cerere ofertă

MICRO WORLD SRL va folosi informatiile pe care ni le furnizati in acest formular doar pentru a trimite raspuns la solicitarea Dumneavoastra, sau pentru a va solicita lamuriri suplimentare.
Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare. În orice moment puteți să vă retrageți consimțământul. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactati la ofertare@microworld.ro Va tratam solicitarea cu respect si raspundere. Pentru mai multe informatii despre protectia datelor va rugam sa accesati

Declaratia de confidentialitate a MICRO WORLD

Apasand butonul de mai jos declarati ca sunteti de acord cu modul in care procesam datele Dumneavoastra in acord cu termenii legali.